AAK u bëri thirrje partive të zhvillojnë një fushatë të drejt

AAK u bëri thirrje partive të zhvillojnë një fushatë të drejt

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës nëpërmjet një komunikate ka uruar qytetarët e Kosovës pavarësisht përkatësisë politike për fillimin e fushatës për zgjedhjet e 11 qershorit.

“Të gjithë simpatizantëve, përkrahësve, aktivistëve dhe strukturave tona, por edhe të partive të tjera iu bejmë thirrje që të zhvillojnë një fushatë të drejt dhe të ndershme dhe në përputhje me normat e përcaktuara si dhe rregullat zgjedhore. Jemi të bindur se kjo periudhë 10 ditore e fushatës zgjedhore, do të na shërbej si fazë që partitë politike, kandidatët për deputetë, simpatizantët dhe anëtarësia e gjerë, ta zhvillojnë një përballje mes programeve, fakteve dhe argumenteve që kanë, gjithmonë duke e respektuar kundërshtarin politik dhe duke e trajtuar atë me dinjitet”, shkruhet në urimin e AAK-së./21Media