Abazoviqi: 30 gushti datë e rëndësishme në histori

Mandatari për kryeministër të Malit të Zi, Dritan Abazoviq, sot ka dorëzuar në Kuvend programin e punës së Qeverisë së 43-të.
Në fjalimin e tij ai tha se 30 gushti 2020 është një datë shumë e rëndësishme në histori, sepse më pas doli se vota në Mal të Zi vlen diçka dhe se ndryshimi i qeverisë nuk është makth.
“Siç e zëvendësuam atë të mëparshmen, shpresoj që ta heqim qeverinë e 43-të në një atmosferë shumë më të mirë”.
Ai tha se qeveria eksperte ka treguar disa rezultate, por edhe dobësi, para së gjithash në raport me parlamentin.
Ai tha se ishte i gatshëm të rishikonte ngjarjet në Cetinje, por kishte frikë se nëse do të ndodhte kjo, disa në këtë sallë nuk do të kënaqeshin që drejtësia u kishte ardhur. /21Media

Back to top button