Dritan Abazovic zgjedhet kryeministër i Malit të Zi

Politikani shqiptar nga Ulqini, Driton Abazoviq, është zgjedhur kryeministër i ri i Malit të Zi.
Kuvendi i Malit të Zi sot zgjodhi Qeverinë e 43-të.
Për zgjedhjen e Qeverisë së re dhe ekspozimin e mandatarit votuan 45 deputetë të mazhorancës së re, ndërsa kundër tre deputetë të SD-së.
Kryetarja e Kuvendit, Danijela Gjuroviq, tha se deputetët do të pajtohen për vazhdimin e seancës në kolegjium./21Media

Back to top button