Ministria e Infrastrukturës inicion procedurat për anulimin e tenderit

Ministria e Infrastrukturës inicion procedurat për anulimin e tenderit

Ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku ka iniciuar procedurat ligjore për anulimin e tenderit për ndërtimin e 24 kilometrave autostradë Banullë-Dheu i Bardhë. E kjo sepse siç tha ministri Abdixhiku, pa ndarje buxhetore nuk mund të shpallen thirrje që krijojnë obligime financiare për Qeverinë e Kosovës. Ministri Abdixhiku foli edhe për ndërtimet në liqenin e Badocit dhe ndërtimin e autostradës së Dukagjinit.