Abidi: Kosova ka potencial të sektorit farmaceutik

Prishtina: Kosova nuk ka rregulla për vendosjen e çmimeve farmaceutike
Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, mbajti një diskutim me ndërmarrjen “TrePharm”, lidhur me mundësinë e investimeve të huaja, në fushën farmaceutike. Në diskutim mori pjesë edhe drejtori Ekzekutiv i Korporatës Ndërkombëtare Farmaceutike, Sajed Abidi, i cili tha se Kosova ka potencial në fushën e prodhimeve farmaceutike./21Media

Back to top button