Ministri Abrashi para komisionit për infrastrukturë

Ministri Abrashi para komisionit për infrastrukturë

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, raportoi në Komisionin parlamentar për Infrastrukturë, lidhur me marrëveshjet nga takimi i Uashingtoni, për ndërtimin e akseve rrugore dhe hekurudhore.
Pati një përplasje me deputetin e Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu, rreth projektit të hekurudhave./21Media