Punëtorët e Aeroportit kërkojnë respektimin e të drejtave të tyre.- Zyrtarët e Aeroportit thonë se kërkesat e punëtorëve janë të pabazuara

Punëtorët e Aeroportit kërkojnë respektimin e të drejtave të tyre.- Zyrtarët e Aeroportit thonë se kërkesat e punëtorëve janë të pabazuara

shqetësim për padrejtësitë që sipas tyre po u bëhen nga menaxhmenti i këtij aeroporti. Ata sot kanë mbajtur edhe një protestë njëorëshe ndërsa kanë paralajmëruar edhe hyrjen në grevë në rast se manaxhmenti i Aeroportit nuk  përmbushë kërkesat e tyre në afat prej 10 ditësh.

Por kërkesat e punëtorëve, zyrtarë të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” i kanë quajtur të pabazuara dhe jo ligjore./21Media