Investimi i shqiptaro-kanadezit Hamdi Lataj mbërrin në 200 mijë euro

 Investimi i shqiptaro-kanadezit Hamdi Lataj mbërrin në 200 mijë euro

200 mijë euro u investuan në Shtëpinë e Komunitetit për Persona më Aftësi të Kufizuar mendore në Deçan. Objekti, pos që u rinovua, njëkohësisht u pasurua për 300 metra katrorë hapësirë. Në këtë objekt jetojnë tetë pacientë dhe tashmë falë investimit të mërgimtarit Hamdi Lataj, kapaciteti u rrit për edhe pesë pacientë të tjerë./21Media