Fillon procesi i rinuëmrimit të 280 kutive të votimit

Fillon procesi i rinuëmrimit të 280 kutive të votimit

Rastet kur subjekti politik nuk ka vota ndërsa kandidatët kanë dhe rastet kur kandidatët kanë vota më shumë se sa subjekti i tyre, janë arsyet që Qendra e Nuëmrimit dhe Rezulatateve filloi rinumërimin e 280 kutive të votimit.

Ndërsa sa i përket mundësisë që këto rinumërime të shtyjnë afatin për certifikim të zgjedhjeve, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve nuk japin ndonjë koment konkret. Sndërsa për rinumërimin e votave me kusht dhe atyre me postë, në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve bëjnë të ditur se ende janë në porces të regjistrimit të votuesve në bazën e të dhënave./21Media