Gjatë prezantimit të raportit vjetor të punës, në Agjencinë Kundër Korrupsionit bënë të ditur se kanë dorëzuar në prokurori 28 raste me kallëzime penale ndaj 44 personave që dyshohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare. U bë e ditur gjithashtu se janë mbyllur 160 raste në mungesë të provave, kurse 45 raste të tjera janë nën hetime ku dyshohet për korrupsion dhe për deklarim të rrem të pasurisë./21Media

Gjatë prezantimit të raportit vjetor të punës, në Agjencinë Kundër Korrupsionit bënë të ditur se kanë dorëzuar në prokurori 28 raste me kallëzime penale ndaj 44 personave që dyshohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare. U bë e ditur gjithashtu se janë mbyllur 160 raste në mungesë të provave, kurse 45 raste të tjera janë nën hetime ku dyshohet për korrupsion dhe për deklarim të rrem të pasurisë./21Media