Policia e Kosovës është duke zhvilluar një aksion policor në rajonin e Prizrenit.

Ky operacion policor ka të bëjë me luftën ndaj veprimtarive të ndryshime kriminale. Kështu ka bërë të ditur zëdhënësi i policisë Baki Kelani

Në këtë operacion është arritur që të arrestohet një person i cili ka qenë në kërkim me urdhër arrest nga Shqipëria.

Mund të konfirmojmë se sot 20.01.2021, Policia e Kosovës me njësitet e saj relevante, është duke realizuar një operacion policor në rajonin e Prizrenit. Ky operacion policor ka të bëjë me luftën ndaj veprimtarive të ndryshme kriminale”, ka thënë Kelani

Ai ka treguar se i arrestuari ka qenë në kërkim për veprën penale “rrëmbim dhe armëmbajtje pa leje”.

“Si rezultat i operacionit policor, një person i dyshuar i cili ka qenë në kërkim me urdhër arrest nga Shqipëria për vepra penale ‘rrëmbim dhe armëmbajtje pa leje’ është arrestuar”, tregoi Kelani.

Operacioni policor është duke vazhduar ende.