Kryetarja e Listës së Bashkimit Socialdemokrat, Duda Balje e ka publikuar listën e kandidatëve për deputetë nga subjekti politik që ajo e përfaqëson.

Balje ka thënë se subjekti politik që ajo udhëheq ka të rinj e njerëz me eksperiencë.

“Lista e Bashkimit Social Demokratik është e gatshme, e shënuar nga të rinj të arsimuar, dhe në fillim, mes dhe në fund të një përvoje që drejton energjinë drejt suksesit. Partia jonë SDU si një entitet i ri politik, për një periudhë më pak se një vit ka bërë kaq shumë gjëra të mira për të cilat jemi shumë krenarë”, ka shkruar ajo.

Ajo po ashtu ka bërë të ditura edhe planet e së ardhmes.

“Planet që kemi për periudhën e ardhshme janë të njëjta me stimulimin aktual që do të bëjmë më shumë përpjekje dhe energji, ne planifikojmë të ndërtojmë shtëpi për familjet e rrezikuara financiarisht, rindërtimin e ndërtesave ekzistuese të shtëpive të vjetra dhe oronulare. Ne vazhdojmë përqendrimin e tyre tek të rinjtë ku kemi lënë si dhe luftën për bashkëpunim më të mirë me boshnjakët për ne vendet fqinje. Ne do të punojmë në përmirësimin e infrastrukturës, kulturës dhe arsimit. Ne do të punojmë së bashku me ju sepse – E juaja është e rëndësishme, më e rëndësishmja jonë”, ka shkruar Balje.

Zgjedhjet e parakohshme do tw mbahen me 14 shkurt./21Media