Aktuale: A e ka dëmtuar pandemia cilësinë në arsim?

Nagavci: Të gjitha ditët e humbura në mësim do të kompensohen.-Jasharaj: Mësimi online ka vështirësi, nuk është situatë e lehtë.-Qehaja: Pandemia ka dëmtuar cilësinë dhe kjo ka pasoja afatgjate
Mes shumë sfidash, në luftë me pandeminë Covid-19 dhe variantet e reja, më 26 shtator pritet të nis viti i ri shkollor. Por, sa pritet të ketë cilësi, flasin kompetentë të fushës. Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka bërë të ditur se ditët e humbura do të kompensohen.(Teksti-Albulena Nuha, kamera: Lulzim Fana)./21Media

Back to top button