Pandemia goditi drejtpërdrejt edhe punëtorët

Pandemia goditi drejtpërdrejt edhe punëtorët

 Pandemia goditi drejtpërdrejt edhe punëtorët. Numër i madh i tyre u pushua nga puna. Madje ekziston droja që bizneset të detyrohen të zvogëlojnë edhe më shumë numrin e punëtorëve dhe rrjedhimisht numri edhe ashtu i madh i të papunëve do të rritet edhe më tej.(Teskti- Albulenaq NUHA, kamera- Kushtrim RRMOKU) /21Media