Akuza e kundërakuza mes deputetëve të VV-së dhe kryetarit Kastrati

Ministri Likaj dhe kryetari i Kamenicës Kastrati u përgjigjen pyetjeve të deputetëve

Ministri i Arsimit Ramë Likaj dhe kryetari i komunës së Kamenicës Qendron Kastrati kanë raportuar para komisionit parlamentar për arsim. Me theks të veçantë u raportua për reformat në arsim në komunën e Kamenicës për të cilat kryetari i kësaj komune Qëndron Kastrati tha se këto reforma janë bërë me qëllim të ngritjes së cilësisë së arsimit./21Media

Back to top button