Votohet raporti vjetor i trustit për vitin 2019  

Hamza: Ne jemi për dhënien e mjeteve të trustit .- Morina: Nuk kemi qenë ithtarë të tërheqjes së 10 përqindëshit në trust .- Zalli: 180 milionë euro i kemi në dispozicion për kontribuuesit           

Komisionit për Buxhet dhe Transfere, me të gjithë votat për ka miratuar raportin e punës së Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për vitin 2019. Llogaritët se 370 mijë llogari janë aktive në trust. Drejtues të trustit theksuan se 74 përqind e mjeteve të fondit janë investuara jashtë vendit, ndërsa 24 përqind në tregun vendor./21Media

Back to top button