Të gjitha seancat për këtë rast do mbahen të mbyllura

Të gjitha seancat për këtë rast do mbahen të mbyllura

Në departamentin special të Gjykatës Themelore të Prishtinës sot është mbajtur seanca për shqyrtimin fillestar për dy aktivistët e PSD-së, Gëzon Kastrati dhe Korab Korça, dhe aktivistit të Vetëvendosjes, Ç.G, që akuzohen për veprën “Përgatitje të veprës terroriste”.