Haxholli: Spektri politik të bëhet bashkë në çështjen e dialogut.-Abdullahu: Qeverisë nuk po mund t’i bind partnerët e koalicionit rreth dialogut.-Haxholli: Lypset koordinim mes kryeministrit e presidentit deri në ndryshimin e rrethanave nga Specialja.-Abdullahu: Presidenti nuk duhet të anashkalohet në çështje në dialogut

Haxholli: Spektri politik të bëhet bashkë në çështjen e dialogut.-Abdullahu: Qeverisë nuk po mund t’i bind partnerët e koalicionit rreth dialogut.-Haxholli: Lypset koordinim mes kryeministrit e presidentit deri në ndryshimin e rrethanave nga Specialja.-Abdullahu: Presidenti nuk duhet të anashkalohet në çështje në dialogut

Para takimit mes Kosovës dhe Serbisë në Uashington, analistët politikë kërkojnë unitet mes institucioneve dhe gjithë spektrit politik në Kosovë. Vlerësojnë se pozicioni i Kosovës karshi Serbisë mund të jetë i fortë vetëm nëse brenda vendit ka konsensus rreth temave të rëndësishme nacionale./21Media