Analiza: (Jo) cilësia e mësimit në kolegje dhe universitete!

ORCA kërkon nga AKA monitorimin e kolegjeve dhe universiteteve
Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim ka deklaruar se Agjencia e Kosovës për Akreditim duhet të fillojë me monitorimin e kolegjeve dhe universiteteve. Sipas saj, mungesa e monitorimit të mirëfilltë nga AKA ka qenë evidente ndër vite. Në publikimin e raportit të monitorimit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë është thënë se gjatë vitit të kaluar, tetë kolegje nuk kanë ri-akreditim institucional./21Media

Back to top button