Dialogu mund të lëkund çdo partner të koalicionit .- Vendit i duhet institucione legjitime 

Dialogu mund të lëkund çdo partner të koalicionit .- Vendit i duhet institucione legjitime 

 Kryeministri, Avdullah Hoti, pritet që në shtator t’i zhvillojë dy takime të njëpasnjëshme me presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiq, njërin në Uashington dhe më pas tjetrin në Bruksel, në të cilat pritet të diskutohet për mundësinë së arritjes së marrëveshjes përfundimtare Kosovë Serbi. Njohësit e çështjeve politike shprehen skeptik se nga këto takime mund të këtë diçka korrekte, derisa në ekzekutiv thonë se dialogu mund të lëkund çdo partner të koalicionit./21Media