Anomali: Shkolla me dy emra!

Nxënësit shqiptarë dhe serbë të fshatit Rubovc të komunës së Lipjanit mësojnë në të njëtin objet shkollor, që mban dy emra. Pjesa e shkollës ku mësojnë shqiptarët quhet  “Drita” ndërsa pjesa e serbëve “Braqa Aksiq”. Po ashtu edhe programi mësimor është i ndarë në atë të Republikës së Kosovës  dhe në planprogram të Serbisë. Ndjekim kronikën e gazetares sonë Albulena NUHA./21Media

 

 

Back to top button
close button