Musliu: Qendra “Këshillimi" aktualisht vetëfinancohet, kurse kemi rezultate të mira në trajtimin e përdorusve të drogave

Musliu: Qendra “Këshillimi” aktualisht vetëfinancohet, kurse kemi rezultate të mira në trajtimin e përdorusve të drogave

Institucionet përkatëse të shtetit dhe organazita të pavarura të Shoqërsië Cilive, kanë ngritur alarmin qëmoti për përdorim të substancave narkotike nga të rinjtë në shkolla, por rezultatet kundër kësaj dukurie më të cilën po përballet shoqëria kosovare nuk lënë shumë për të dëshiruar. Në këtë temë  sjellim rrëfimin e Arjeta Musliut, e cila ka hapur qendrën “Këshillimi” e cila ju del në ndihmë personave që përdorin nakrotikë.