Arrestohen aktivistët e PSD-së që protestuan kundër Trendafilovës

PSD akuzoi policinë për dhunë gjatë arrestimeve
Kreu i PSD-së, Dardan Molliqaj dhe pesë aktivistë të këtij subjekti janë arrestuar pasi që penguan konferencën e kryetares së Gjykatës Speciale, Ekaterina Trandafilova. Ata u arrestuan jashtë objektit ku po mbahej konferenca. PSD-ja e akuzoi Policinë për dhunë gjatë arrestimeve./21Media
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRTV21live%2Fvideos%2F323915639423383%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Back to top button