Në Pejë ëshë arrestuar E.H. i lindur në vitin 2000, meqë i njëjti ёshtё i dyshuar pёr disa raste tё veprave penale “Vjedhje e rёndё” dhe “Vjedhje” tё cilat janё kryer ne zonën e përgjegjësisë tё Stacionit Policor nё Pejё. Siç njofton policia, veprat penale janё kryer ne disa lokacione si në shkolla, nё qytet dhe fshatra, nё spitalin rajonal nё Pejё, qendra tregtare, markete etj.

“Hetuesit pranë Stacionit Policor në Pejё, pas njё pune intensive operativo-hetimore ka arritur tё identifikojnё dhe arrestoj tё dyshuarin e këtij rasti. Me urdhёr tё Prokurorit tё shtetit, i dyshuari pas intervistimit ndalohet pёr 48- orё.”, thuhet në njoftimin e policisë./21Media