Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri për Sistem Politikë në Maqedoninë e Veriut, Artan Grubi në një deklaratë për TV21, tha se anketat brendapartiake dhe ato publike nga institucione kredibile tregojnë se 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë.

“Anketat brendapartiake por edhe ato publike nga institucione kredibile theksojnë që 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë si dhe e përcaktojnë BDI-në si fitues absolut të zgjedhjeve lokale”, deklaroi Grubi./TV21