Pagarusha ishte artiste shumëdimensionale

Pagarusha ishte artiste shumëdimensionale

Lajmi për vdekjen e artistes sonë të madhe, Nexhmije Pagarusha, ka prekur thellësisht popullin shqiptar, po kështu edhe komunitetin artistik kosovar. Në vazhdim sjellim disa prej bashkëpunëtorëve dhe miqve të ikonës së muzikës shqipe, Nexhmije Pagarushës, të cilët kujtojnë çaste nga krijimtaria e saj si dhe nga raporti personal me të.(E përgaditi- Abaz KRASNIQI)./21Media