Artistja dokumenton periudhën e saj të shtatzënisë përmes vizatimeve

Artistja nga Los Angelesi, Amanda Oleander, e njohur për vizatimet e saj simpatike, të frymëzuara nga përditshmëria e saj, ka ndarë një lajm të mirë.

Ajo dhe burri i saj Joey janë në pritje të fëmijës së tyre të parë dhe Amanda po përshkruan udhëtimin e saj të shtatzënisë në vizatime të adhurueshme të përditshme.

“Kam parë një ëndërr se isha shtatzënë, kështu që bëra një test shtatzënie dhe dola!”, “Më pas e befasova burrin tim me lajmin.”

Mënyra se si ajo ilustron udhëtimin e saj drejt amësisë është aq prekëse sa nuk mund të mos ndihesh ngrohtë brenda, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv/21Media

Një artiste dokumenton udhëtimin e saj të shtatzënisë në një seri vizatimesh që ngrohin zemrën

Një artiste dokumenton udhëtimin e saj të shtatzënisë në një seri vizatimesh që ngrohin zemrën

An Artist Documents Her Pregnancy Journey in a Series of Heartwarming Drawings

An Artist Documents Her Pregnancy Journey in a Series of Heartwarming Drawings

An Artist Documents Her Pregnancy Journey in a Series of Heartwarming Drawings

Gjëra të vogla që i bëjnë marrëdhëniet vërtet kuptimplota

Një artiste dokumenton udhëtimin e saj të shtatzënisë në një seri vizatimesh që ngrohin zemrën

Një artiste dokumenton udhëtimin e saj të shtatzënisë në një seri vizatimesh që ngrohin zemrën

Një artiste dokumenton udhëtimin e saj të shtatzënisë në një seri vizatimesh që ngrohin zemrën

Një artiste dokumenton udhëtimin e saj të shtatzënisë në një seri vizatimesh që ngrohin zemrën

Njihuni me Amandën, personin që qëndron pas këtyre fotografive të bukura dhe me bashkëshortin e saj, Joey.

An Artist Documents Her Pregnancy Journey in a Series of Heartwarming Drawings

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button