Asociacioni i Komunave dorëzon padi kundër MAShTI-t dhe MSh-së

Asociacioni i Komunave ka dorëzuar padi ndaj Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit dhe Ministrisë së Shëndetësisë për kontratat kolektive.

Drejtori ekzekutiv i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi deklaroi se komunat do ta padisin Ministrinë e Arsimit dhe atë të Shëndetësisë, pasi janë dëmtuar me mbi 35 milionë euro.

Kjo për shkak se niveli qendror kishte nënshkruar kontratën kolektive, derisa barra financiare iu kishte vendosur komunave.

“Ashtu siç kemi paralajmëruar sot Komunat e  Republikës së Kosovës do të deponojnë padinë sa i përketë çështjes së kontratave kolektive ndaj MASHT-it dhe MSh-së, ku vlera e dëmit të vlerësimeve të Asociacionit të Komunave të Kosovës tejkalon shumë e 35 milionë eurove”, ka thënë Ibrahimi./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button