Ata e kanë emrin SAKRIFICË!

Mjekëve dhe infermierëve iu bë një nderim nga qytetarët si rrallëherë më parë

Me gjithë të dhënat e përditshme për viktima dhe të infektuar nga Covid – 19, mjekët janë optimistë për të ardhmen, veçanërisht pas daljes se vaksinës. Por, beteja me koronavirusin vazhdon. E, mjekëve dhe infermierëve për punën e tyre të përkushtuar dhe me sakrifica iu bë një nderim i madh nga qytetarët si rrallëherë më parë.(E pergaditi- Valmira HOTI)/21Media

Back to top button