Myrtezaj: 143 mijë e 668 punëtorë kanë bërë kërkesë për vlerë 170 euro, nderkaq qe pjesa më e madhe e kërkesave janë shqyrtuar 

Që nga 11 prilli, kur ka filluar aplikimi për përfitime nga Pakoja Emergjente Fiskale, Administrata Tatimore e Kosovës ka pranuar mbi 40 mijë kërkesa të bizneseve për kompensim të pagave dhe subvencionim të qirasë./21Media