”Baballarët kanë hjekur në kohë e tyre, prandaj mundohen që fëmijëve t’ua plotësojnë të gjitha dëshirat”

Duke pasur parasysh që zakonisht nënat janë ato të cilat kujdesen më shumë për fëmijët është e rëndësishme që edhe baballarët të kujdesen për edukimin e hershëm të fëmijëve të tyre.
Prandaj, për të folur në lidhje me këtë çështje sot në emisionin e mëngjesit ”Për ditë të mbarë”, ka qenë e ftuar psikologia, Mimoza Shahini.
”Jemi në kohën kur baballarët kanë hjekur në kohën e tyre dhe mundohen që fëmijëve t’ua plotësonjë të gjitha dëshirat”, ka thënë Shahini.

Shahini, tutje ka theksuar se rol i babait është aq i madh sa i nënës./21Media

Back to top button