Kryesuesi u zgjodh me 10 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim

Kryesuesi u zgjodh me 10 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim

Me vota të fshehta, Bahri Hyseni është zgjedhur Kryesues i Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Ai u zotua se do të punojë për avancimin e sistemit të drejtësisë  dhe rritjes së llogaridhënies.

Po ashtu, iu vazhdua mandati drejtorit të sekretariatit të Këshillit Prokurorial, Lavdim Krasniqit./21Media