Tahiri: Reforma nuk është e kompletuar pa ligjin për pagat .-Hoti: Gjatë përgatitjes së Buxhetit 2021 mund të bëjmë ndryshimet.-Reçica: Do të votoj kundër kësaj

 Tahiri: Reforma nuk është e kompletuar pa ligjin për pagat .-Hoti: Gjatë përgatitjes së Buxhetit 2021 mund të bëjmë ndryshimet.-Reçica: Do të votoj kundër kësaj

kornizePartneret e koalicionit kanë pasur mospajtime në mbledhjen e Qeverisë për kornizën e shpenzimeve për vitin 2020-2021. Përfaqësuesit e Nismës Socialdemokrate votuan kundër kornizës e cila i paraprinë hartimit të buxhetit për vitin 2021. Ndërsa, ta të AAK-së ndonëse dhanë shumë kritika për mënyrën e planifikimit nga ministria e Financave e mbështetën në parim. Kryeministri Hoti tha se ka ende kohë për diskutime dhe ndryshime. (E pergaditi- Burim ZARIQI, kamera-Alban ISMAJLI     )./21Media