Bajrami: Hartimi i strategjisë së sigurisë duhet të jetë çështje e ekspertëve (Video)

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ka shqyrtuar raportin e auditimit të performancës “Parandalimi dhe reagimi ndaj situatave emergjente”.Deputetët theksuan problemin e mungesës së përditësimit të të dhënave për vlerësimet nga fatkeqësitë natyre, që siç thuhet në raport nuk është bërë që prej vitit 2016./21Media

Back to top button