Raportim i ministres Bajrami në Komisionin për Buxhet dhe Transfere

Raportim i ministres Bajrami në Komisionin për Buxhet dhe Transfere

Ministrja e Financave Hykmete Bajrami, sot gjatë raportimit në Komisionin për Buxhet dhe Transfere, ka bërë të ditur se deri më tani janë shpenzuar dhe ndarë 245.4 milionë euro në kuadër të përballimit me situatën e shkaktuar nga pandemia COVID-19./21Media