Bajrami thotë BE-ja s’ka vullnet e as kapacitet për ta udhëhequr dialogun

Profesori Arsim Bajrami, thotë se Bashkimi Evropian nuk ka vullnet e as kapacitete për ta udhëhequr dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.
Bajrami në Argument Plus të RTV21, theksoi se Bashkimi Evropian ka qasje të një anshme dhe favorizuese ndaj Serbisë.
Sipas tij, BE-ja vazhdon të bëjë presion tek Kosova për të kërkuar akoma kompromise për Asociacionin.

Tutje, profesori Bajrami tregoi se përgjegjësi e kujt është dialogu./21Media

Back to top button