Baleti Kombëtar i Kosovës ofron klasa falas baleti për balerinët e rinj

Mësime mbi hapat e detajuar të baletit së shpejti do të ofrojnë trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës.

Nga përvoja e tyre do të kenë mundësi të mësojnë gjeneratat e reja (mosha 14 – 18 vjeçare).

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit(MKRS) ka njoftuar se për regjistrime, drejtuesit e shkollave ose prindërit, duhet të dërgojnë informacionet bazë (emri, mbiemri, mosha, klasa dhe shkolla e nxënësve pjesëmarrës) në email-in baleti.i.kosoves@gmail.com, më së largu deri më 11 prill.

Klasat mbahen në sallën e ushtrimeve të “AKV Shota”, nga ora 15:00./21Media

Back to top button