“Ballkani i hapur” shihet pak më ndryshe nga biznese dhe ekonomistë (Video)

1 min read

Jo vetëm partitë politike i shprehën qëndrimet e tyre për projektin “Ballkani i hapur”. Edhe organizatat që tubojnë bizneset si dhe njohës të ekonomisë e komentuan këtë projekt. E shohin pak më ndryshe. Vënë në dukje peshën e anës ekonomike dhe përfitimet në këtë rrafsh./21Media