Ish- deputeti dhe këngëtari Labinot Tahiri inicoi edhe një aksion bamirësie

Ish- deputeti dhe këngëtari Labinot Tahiri inicoi edhe një aksion bamirësie

Dhe u realizua me sukses. Në Ferizaj u mblodhën rreth 200 mijë euro për mjekimin e të riut nga ky qytet Ardit Gashi. Mjekimi i tij u ndihmua edhe nga buxheti i Kosovës me 30 mijë euro.(Teksti- Valmira HOTI, kamera- Vllaznim JAKUPI)./21Media