Disa bankat komerciale që veprojnë në Kosovë, kohëve të fundit kanë shtrenjtuar tarifat për shërbime për klientët dhe bizneset. Në bankën Qendrore thonë se kanë përgatitur një rregullore që përcakton çmimet e shërbimeve të bankave. Po punohet që bankat në Kosovë të jenë stabile dhe të përkrahin rimëkëmbjen ekonomike në vend. Me guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës Fehmi Mehmetin bisedoi gazetari, Bahtir Cakolli./21Media