Banorët e 4 fshatrave bllokojnë rrugën Vushtrri-Skënderaj (Video)

Akuzojnë qeveritë për mos kompensim të pronave për ndërtimin e kësaj rruge
Banorët e katër fshatrave Novolan, Bruznik, Dubovc dhe Beçiq të Vushtrrisë, kanë protestuar sot, duke bllokuar rrugën përkohësisht, për mos kompensimin e pronave të tyre të cilat u janë marrë për ndërtimin e rrugës Vushtrri-Skënderaj. Sipas banorëve të këtyre fshatrave, problemi me shpronësimin e tokave të tyre daton që nga qeverisja e Fatmir Limajt në vitin 2010.

Back to top button