Banorët e fshatit Surqinë kanë një hall!

1 min read

Hedhja e mbetjeve shtazore kërcënon shëndetin e tyre

Banorët e fshatit Surqinë të Ferizajt, kanë telashe të mëdha me mbetjet shtazore dhe kundërmimi i mbeturinave. Vendësit thonë se këto mbetje po i sjellin nga qytete tjera të Kosovës./21Media