Koalicionet (e mundshme) para balotazhit?!

1 min read

“Partitë politike do të bëjnë koalicione në heshtje, do të shkëmbejnë mbështetje për njëra-tjetrën”

Edhe pse Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zyrtarisht ende nuk ka shpallë rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve Lokale të 17 tetorit, tashmë kanë filluar diskutimet për mundësinë e koalicioneve partiake që janë në balotazh. Përfaqësues të organizatave joqeveritare dhe analistë politikë vlerësojnë se subjektet politike që do të jenë në balotazh do të mbështesin njëra-tjetrën, ndërsa marrëveshjet për koalicione do të jenë të fshehura nga publiku.(Teksti – Valmire Hoti, kamera: Orhan Bylykbash)./21Media