Apostolova: Viti 2020 paraqet kohen e ndryshimeve 

Apostolova: Viti 2020 paraqet kohen e ndryshimeve 

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova dhe Ambasadorja e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barishiq, paraqiten disa nga  prioritetet e Presidencës së Kroacisë të Këshillit të Bashkimit Evropian. Ambasadorja kroate mes tjerash foli edhe për liberalizmin e vizave, duke theksuar se Kroacia do ta mbështes Kosovën, mirëpo duhet luftuar krimi i organizuar dhe korrupsionin. Ajo kërkoi nga institucione që sa më shpejtë të formojnë qeverinë në mënyrë që të adresohen prioritetet që ndikojnë në avancimin drejt integrimit në Bashkimin Evropian.(E pergaditi- Aurela Elshani, kamera- Sadik Bylykbash)./21Media