Bashkëpunimi ekonomik në frymën e integrimeve evropiane

Në Pejë u mbajt forumi ekonomik shqiptarë. Ky forum  i organizuar nga prodhuesit shqiptarë të Maqedonisë, Kosovës dhe Shqipëria mblodhi shumë prodhues nga vendi, rajoni dhe diaspora. Në hapje të këtij forumi kryetari i Kuvendit Kadri Veseli theksoi rëndësinë e sensibilizimit të industrisë prodhuese dhe sigurimin e tregut për ato prodhime./21Media

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button