BB: Aktiviteti ekonomik në Kosovë pritet të zgjerohet 7.1 për qind

1 min read

Rritjes së aktivitetit ekonomik i kontribuuan vizitat e diasporës

Në raportin më të ri të rregullt ekonomik të Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor thuhet se aktiviteti ekonomik në Kosovë për vitin 2021 pritet të zgjerohet me 7.1 për qind pas një rikthimi më të fortë sesa pritej. Drejtori i Bankës Botërore për Kosovë dhe Maqedoni të Veriut, Massimiliano Paoluçi, theksoi nevojën për krijimin e më shumë mundësive ekonomike përmes investime afatgjata që do të krijonin vende të reja të punës./21Media