BE: Edhe arsimi në Kosovë ka mangësi!

1 min read

“Vlerësimet në Raportin e Progresit duhen të merren seriozisht”

Komisioni Evropian në Raportin e Progresit për Kosovën vuri në dukje mjaft mangësi edhe në arsim. Në Ministrinë e Arsimit dhe njohës të kësaj fushe thonë se këto vlerësime duhen të merren seriozisht për përmirësimin e gjendjes. /21Media