Absurditete: Serbët e veriut shpenzojnë rrymën, e të tjerët e paguajnë!

ZRRE ankohet në Gjykatën e Apelit, pas vendimit që 40 milionë euro t’u kompensohen të dëmtuarve 
Serbët mbi dy dekada shpenzojnë rrymën elektrike në veri të Kosovës dhe nuk e paguajnë! E, në fatura u regjistrohet konsumatorëve në pjesë të tjera të Kosovës! Një absurditet që mbase nuk haset kund në botë duket se do të vazhdojë edhe më tej. Zyra e Rregullatorit të Energjisë ankohet në Gjykatën e Apelit, pas vendimit gjyqësor që 40 milionë euro t’u kompensohen të dëmtuarve./21Media

Back to top button