Apostolova: Dua të shoh nisjen e punimeve për ngrohtoren.- Gjini: Projektet e financuara nga BE të rëndësishme për gjakovarët

Apostolova: Dua të shoh nisjen e punimeve për ngrohtoren.- Gjini: Projektet e financuara nga BE të rëndësishme për gjakovarët

 Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Natalia Apostolova, gjatë një takimi në Gjakovë me kryetarin e kësaj komune, Ardian Gjini, diskutoi për projektet që janë financim i BE-së. Ngrohtorja me biomasë dhe ndërtesa e re e Kuvendit të Komunës, janë vetëm dy prej projekteve më madhore që Bashkimi Evropian financon në këtë qytet./21Media