Peja investon rreth 800 mijë euro në Lumbardh

Qytetarët nuk do të rrezikohen nga vërshimet dhe daljen e lumit nga shtrati

Qytetarët e Pejës, veçmas ata nga lagjet afër Lumbardhit, me vite të tëra kanë pasur probleme me vërshime dhe daljen e lumit nga shtrati. Por, me një projekt të komunës, qytetarët nuk do të kenë më probleme./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button